ianuarie 28, 2023

Gesturi de umanitate făcute din grijă pentru semeni

În pragul sfintelor Sărbători Pascale, Organizația Femeilor Social-Democrate (OFSD) Sălaj, alături de organizația de Tineret din Zalău, au distribuit pachete cu alimente de bază către 51 de familii aflate în dificultate. Prin această acțiune au reușit să-și unească eforturile pentru a le face o mică bucurie copiilor și adulților pentru care sărbătorile nu înseamnă mese îmbelșugate.

”Mulțumim celor care au contribuit la reușita acestui demers și ne rugăm ca gestul lor să fie răsplătit de bunul Dumnezeu așa cum știe El mai bine! Doamne-ajută!, au transmis reprezentantele OFSD Sălaj.

”Postul, rugaciunea și milostenia, toate împreună reprezintă unul din cei trei stâlpi ai evlaviei, după cum arată Mântuitorul Iisus Hristos în predica de pe muntele fericirilor.

În săptămâna Patimilor, TSD Zalău împreună cu OFSD Sălaj au pus în aplicare unul dintre stâlpii evlaviei, respectiv milostenia, și au bucurat inima a peste 50 de familii din Municipiul Zalău, dintre care și ucraineni. Am fost primiți în casele lor cu brațele deschise, iar zâmbetul de pe chipul lor ne-a facut ziua mai frumoasă.

Am dăruit și am primit la rândul nostru cuvinte de mulțumire și multe binecuvântări!

Îi mulțumesc doamnei președinte interimar OFSD SălajValentina Souca  pentru implicare și strângerea de alimente, dar și tinerilor social-democrați din Municipiul Zalău care, încă o data, au dat dovadă de empatie cu cei din comunitatea noastră! Dorim să continuăm aceste acțiuni și să ajungem la cât mai multe familii care au nevoie de sprijinul și ajutorul nostru!”, a fost mesajul transmis de președintele TSD Zalău, Larisa Ciupe.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut