ianuarie 27, 2023

Gest de omenie: Un pensionar a restituit banii pierduți de un octogenar

Miercuri, 13 octombrie, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Zalău, a găsit pe stradă, la intersecția Bulevadrului Mihai Viteazu cu strada Armoniei, 2.000 de lei.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul  a mers direct la poliție, pentru a-i preda.

Polițiștii au preluat banii pe bază de proces-verbal și au început să facă investigații în zona respectivă și, la scurtă vreme, au observat o persoană în vârstă, puțin dezorientată, care părea că ar căuta ceva.

Fiind abordat de polițiști, bărbatul le-a povestit acestora că și-a scos pensia de la un bancomat din zonă și a pierdut 2.000 de lei.

Oamenii legii i-au restituit banii, iar bărbatul, cu lacrimi în ochi, le-a mulțumit polițiștilor și a transmis mulțumiri bărbatului care i-a găsit și i-a predat autorităților.

Îl felicităm pe acest domn pentru gestul civic și corect pe care l-a făcut fără ezitare!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut