Gest de omenie: Un pensionar a restituit banii pierduți de un octogenar

0
372

Miercuri, 13 octombrie, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Zalău, a găsit pe stradă, la intersecția Bulevadrului Mihai Viteazu cu strada Armoniei, 2.000 de lei.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul  a mers direct la poliție, pentru a-i preda.

Polițiștii au preluat banii pe bază de proces-verbal și au început să facă investigații în zona respectivă și, la scurtă vreme, au observat o persoană în vârstă, puțin dezorientată, care părea că ar căuta ceva.

Fiind abordat de polițiști, bărbatul le-a povestit acestora că și-a scos pensia de la un bancomat din zonă și a pierdut 2.000 de lei.

Oamenii legii i-au restituit banii, iar bărbatul, cu lacrimi în ochi, le-a mulțumit polițiștilor și a transmis mulțumiri bărbatului care i-a găsit și i-a predat autorităților.

Îl felicităm pe acest domn pentru gestul civic și corect pe care l-a făcut fără ezitare!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.