noiembrie 27, 2022

Gerul se potolește, dar nu scăpăm de frig pe tot parcursul lunii

Anul 2016 a început cu o vreme deosebit de rece și va continua o bună bucată de timp cu temperaturi sub zero grade. Cu toate acestea, ne putem considera scăpați de ce a fost mai rău. Dacă ieri, 3 ianuarie, minima din timpul nopții în Zalău a ajuns la minus 14 grade, pentru astăzi, 4 ianuarie, meteorologii anunță o temepartură minimă de minus 5 grade și o maximă de minus 3 grade. Nici mâine, marți 5 ianuarie, temperaturile nu vor trece pragul de zero grade, maxima fiind de doar minus 2 grade. De miercuri, 6 ianuarie, vremea se va încălzi ușor, valorile maxime ajungând și la 3 grade cu plus. Tot miercuri sunt așteptați și câțiva stropi de ploaie. Temperaturile vor continua să fie cu plus spre sfârșitul săptămânii. Sâmbătă, temperatura maximă va atinge 7 grade.
stop_coloana Vremea se va răci însă din nou săptămâna viitoare, iar miercuri, 13 ianuarie, sunt așteptate și averse sub formă de lapoviță și zăpadă. Chiar dacă va din din nou senin și soare, spre mijlocul lunii ianuarie maximele nu vor trece de un grad.
Spre sfârșitul lunii, temperaturile vor rămâne constante între minus trei grade noaptea și plus trei grade ziua. Sunt așteptați și câțiva fulgi de nea, dar nu se anunță ninsori abundente luna aceasta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *