octombrie 4, 2022

Georgeta Fiț a demisionat de la conducerea Spitalului Judeţean

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Georgeta Fiţ, şi-a înaintat luni demisia, într-un moment în care paturile pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus sunt ocupate, în unele zile, la capacitate maximă.

“Consiliul Judeţean Sălaj a luat act de solicitarea doamnei Fiţ Georgeta, manager al Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, privind încetarea contractului de management înainte de termen începând cu data de 8 martie 2021. Noul manager al Spitalului Judeţean Sălaj va fi prezentat marți, 9 martie 2021, în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la sediul unităţii spitaliceşti”, se arată într-o informare de presă dată publicităţii luni, de administraţia judeţeană.

Georgeta Fiţ a fost manager al spitalului din ianuarie 2019, când a fost numită ca interimar pentru acest post, pentru ca la începutul anului 2020 să câştige concursul organizat de cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj pentru acest post de conducere. 

Demisia managerului vine în contextul în care în judeţ se constată în ultimele zile o creştere a numărului de infectări cu SARS-Cov-2, iar paturile din spitalul judeţean sunt ocupate uneori la capacitate maximă.

“Ţara noastră şi implicit judeţul nostru se confruntă cu un nou val epidemiologic, crescând alarmant în ultimele săptămâni cazurile pozitive COVID-19 care necesită spitalizare. Astfel, sistemul medical este din nou pus sub presiune, paturile secţiilor din prima linie – Boli Infecţioase şi Pneumologie – fiind ocupate în unele zile la capacitate maximă”, precizau vineri, într-o postare pe Facebook, reprezentanţii Spitalului Judeţean.

Potrivit acestora, în cazul în care toate paturile sunt ocupate, pacienţii cu COVID-19 sunt internaţi la unul din spitalele suport COVID din Şimleu Silvaniei sau Jibou.

14 thoughts on “Georgeta Fiț a demisionat de la conducerea Spitalului Judeţean

 1. Serios? Si a dat demisia cu o luna inainte de pensionare d na dr. Fit Georgeta? Nu i s a impus?
  Suntem chiar toti crezuti prosti? I s a impus sigur ca sa se faca jocurile politice din spatele unei asemenea functii ca de obicei….n are nici o treaba cresterea numarului bolnavilor infectati cu COVID 19 cu ”demisia” d nei dr. Fit Georgeta, asta ca sa fie lumea lamurita.
  Pacat ca politica strica atat de mult cand nu sunt pusi oamenii in functii importante pe competenta ci pe politic si pupincurime…..De aceea merg asa bine lucrurile in toata tara…..

 2. Obligata de PNL sa-si dea demisia !
  Dinu Iancu incepe prost mandatul !
  Doar a distrus pana acum
  Cine urmeaza ? RUSINE IANCULE ! Altfel erai perceput inainte de aceasta vremelnica …functie, pe care NU o stapanesti deloc !

 3. Poate nu știți! Viitorul manager va fi nevasta cantaretului.De cand a ajuns sef o tot sabotează pe dra Fit. “Un altfel de politică ” spunea Plavanul de la Cotroceni. Rușine să vă fie, nesimtitilor!

 4. Nu v-ar ajuta Dumnezeu de PNL-isti nesimtiti. Daca o sa ajunga cineva pe linie de partid in locul d-nei Georgeta Fit, atata o sa le scriu celor de la Recorder pana o sa vina in Salaj sa faca ancheta jurnalistica CA SA APARETI PE TOATE ECRANELE!! Si in plus sper sa mai descopere si alte porcarii pe care doar voi le faceti. RUSINE!

  1. Bravo Dinu!!! Spitalul musteste de PSDisti tesa care au fost adusi de Tibi pe “competente” doar si mai putin pe linie de partid si pile. De doamna Fit nu se stie mare lucru in afara de faptul ca era sustinuta de vechiul securist. Hai sictir!

 5. Buna tara, rea croiala
  Mama ei de randuiala.
  Aia hoti, astia hoti,
  Mama lor la toti.

  Vin ai nostri, pleaca ai nostri
  Noi râmînem tot ca prosti.
  Aia hoti, astia hoti,
  Mama lor la toti.

 6. Niște gunoaie cu cântărețul in frunte!!! Așa ne trebuie ! Ați votat PNL, suportați consecințele!! Suntem o tara de prosti condusă de hăbăuci!!! Și bunul Dumnezeu sa saturat de noi și ne lasă sa ne frângem gâtul!!!

  1. Suportam Veronica!!! Eu zic ca nu suntem o tara de prosti dar daca tu te simti asa, eu te cred. Dumnezeu este bun dar nu baga in straita deci nu stiu ce ai patit de esti asa dramatica dar probabil esti din pilarimea fostilor iar cantaretul ti-a incurcat oalele.

 7. No mai pesedeilor de mai sus ! Ati ratat Ciolanul puterii si acum va lingeti labele in sec? Vorba voastră preferata: Câinii latra- alias pesedeul- caravana trece- alias Pnl+ Usr+ Udmr.Asa ca ciocul mic mandatul asta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.