Germa Rom Trans: Servicii la cele mai exigente pretentii

Vineri, 6 martie a.c., in incinta SC Germa Rom Trans SRL, situata pe Bulevardul Mihai Viteazul nr.107/A, a avut loc inaugurarea unei imense hale care adaposteste un atelier de service auto si o statie pentru inspectie tehnica periodica (ITP). La… taierea panglicii, au participat reprezentanti ai Primariei Zalau, patroni ai firmelor de transport din municipiu, reprezentanti ai taximetristilor, ai politiei rutiere, oameni de afaceri, ziaristi. Dintr-o discutie cu domnul Vasile Tripon, patronul SC Germa Rom, am aflat ca valoarea investitiei se ridica la 1,2 milioane euro, cu aparatura cu tot, ca in atelierul de reparatii auto se pot executa lucrari pentru orice tip de autoturism si autocamion, inclusiv pentru utilaje de constructii, iar la statia ITP se pot executa inspectii tehnice, inclusiv pentru TIR-uri.
Directorul tehnic Ovidiu Szabo afirma ca aparatura de ultima generatie este de provenienta suedeza, germana si italiana si poate executa diagnoza electronica pentru orice marca de autoturisme si autocamioane, diagnoza WABCO pentru autocamioane si semi-remorci, diagnoza si reglare a presiunii de franare la semi-remorci. La service auto se pot repara motoare, cutii de viteza, sisteme de rulare, sisteme de franare si se poate regla directia in functie de axul autocamionului. Domnul Sorin Cristea, consilierul patronului, spunea ca statia ITP marca MAHA este autorizata pentru efectuarea inspectiei tehnice pentru orice tip de autoturism. De altfel, marca MAHA este singura agreata de Mercedes.
Specialistii auto prezenti la deschidere afirmau ca, la Germa Rom Trans, se presteaza servicii de cea mai inalta calitate. De remarcat este faptul ca, pe vreme de criza, un om curajos, si ne referim aici la patronul Vasile Tripon, a investit aproape 50 de miliarde lei vechi intr-o lucrare care poate satisface cele mai exigente pretentii, asigurand totodata 15 noi locuri de munca.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *