ianuarie 29, 2023

Ger de până la -16 grade Celsius, în week-end

Vremea în Sălaj va deveni deosebit de geroasă la acest final de săptămână, pe timpul nopților și al dimineților, potrivit “Severe Weather Alert – Salaj”.

“În weekend vremea se va ameliora din punct de vedere al precipitațiilor și vor fi doar fulguieli sau ninsori răzlețe din loc în loc nesemnificative, dar în schimb temperaturile vor scădea drastic, urmând să avem pe timpul nopților sub – 10 grade Celsius la nivelul întregului județ, până spre – 16 în depresiuni (mai ales estul județului) și de-a lungul văilor, iar ziua să avem între – 4 și – 8 grade Celsius. Așadar, vreme de iarnă autentică. După ninsorile din aceasta săptămână, vremea tine cu iubitorii de iarnă. Stratul de zăpadă oscilează între 8-10 cm în vestul și nord vestul județului și ajunge până la 20-25 cm în estul și nord estul județului. Pe Meseș și Munții Plopiș, pe alocuri, sunt chiar peste 30 cm”, se arată pe contul de Facebook al celor de la “Severe Weather Alert – Sălaj”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut