George Zima rămâne antrenor la SCM Zalău

1
152

George Zima rămâne pe banca tehnică a echipei SCM Zalău. Săptămâna trecută, gruparea a ajuns la un acord cu antrenorul, în vederea continuării colaborării și în sezonul următor. George Zima va fi ajutat de Alexandru Pop, ca antrenor secund, iar obiectivul trasat conducerii tehnice este promovarea în Liga a II-a la finalul sezonului 2021-2022.

Săptămâna trecută, SCM Zalău a ratat promovarea în Liga a II-a, după ce a făcut meci egal (1-1) cu Unirea Dej.

După 0-0 în meciul tur, desfășurat la Dej, manșa retur a barajului de promovare în Liga a II-a dintre SCM Zalău și Unirea Dej s-a jucat la Zalău, pe stadionul Municipal.

Deși SCM Zalău a înscris primul gol, în minutul 60, dejenii au egalat chiar înainte de fluierul final. Golul marcat în deplasare a fost decisiv pentru Unirea Dej, care a promovat în Liga a II-a.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.