George Simion face mișto de deputatul Alin Prunean

1
2009

Liderul AUR, George Simion, a făcut mișto de deputatul sălăjean Alin Prunean, după întâlnirea ”culturală” de la Zalău. Simion a distribuit filmarea în care deputatul Alin Prunean (USR) sună la 112 să denunțe manifestarea organizată de AUR la un restaurant din Zalău, în 15 ianuarie. Comentariul lui Simion a fost: ”Pârâcioșii de la USR sună la 112 ca să blocheze manifestarea dedicată lui Eminescu”.

Drept e că multă lume locală a fost revoltată de faptul că evenimentele private sunt restricționate, însă în cazul adunării culturale AUR s-au întâmplat „decât” câteva amenzi. Iar „pârâcioșii” de la USR, recte deputatul Alin Prunean, și-a făcut, cumva, datoria cetățenească de a semnala o posibilă încălcare a legii, prin apelul la 112. Însă… dacă ați ascultat înregistrarea pe care chiar deputatul a publicat-o, sigur v-a produs cel puțin consternare. Explicațiune: Alin Prunean este deputat din partea unui partid care se vrea reformator, care a câștigat simpatie tocmai pe implicarea civică, cetățeanească. Aici punem inclusiv reclamarea suspiciunilor de încălcare a legilor. Dar care au fost primele cuvinte ale deputatului cînd a sunat la 112? ”Sunt deputatul Alin Prunean”, iar când femeia de la serviciul unic de urgență l-a pus să repete, a repetat, insistând pe calitatea sa de deputat, nu de cetățean. A renunțat la legitimitatea sa de cetățean care identifică și semnalează o posibilă încălcare a legii și a marșat pe calitatea oficială, să pună presiune pe reprezentantul organului. Și după construirea piedestalului pe care s-a urcat singur, a și ordonat polițistului să fie sunat înapoi și să i se raporteze ce măsuri s-au luat.

„Ce e și mai revoltător e că acest pârâcios mic de la Cioloș comite și el faptele pe care le reclamă la 112”, a adăugat Simion, afișând o poză cu Alin Prunean, înconjurat de mai multe persoane. În fotografie, toată lumea e fără mască.

Între mișto-urile lui George Simion față de tot ce reprezintă respectarea legii și aroganța deputatului sălăjean față de „funcționărimea” instituțiilor nu este mare diferență, filonul e comun: dă-i putere și-o să-l vezi cine este cu adevărat. Și Simion, și Prunean sunt reprezentanții românilor în Parlamentul României. Și, într-un timp foarte scurt, au realizat cum pot să profite de statutul pe care l-au dobândit. Și ne arată cum sunt deasupra tuturor.

Ascultă înregistrarea aici: https://fb.watch/aCn-mqZLlG/

Sursa: Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.