George Simion face mișto de deputatul Alin Prunean

Liderul AUR, George Simion, a făcut mișto de deputatul sălăjean Alin Prunean, după întâlnirea ”culturală” de la Zalău. Simion a distribuit filmarea în care deputatul Alin Prunean (USR) sună la 112 să denunțe manifestarea organizată de AUR la un restaurant din Zalău, în 15 ianuarie. Comentariul lui Simion a fost: ”Pârâcioșii de la USR sună la 112 ca să blocheze manifestarea dedicată lui Eminescu”.

Drept e că multă lume locală a fost revoltată de faptul că evenimentele private sunt restricționate, însă în cazul adunării culturale AUR s-au întâmplat “decât” câteva amenzi. Iar “pârâcioșii” de la USR, recte deputatul Alin Prunean, și-a făcut, cumva, datoria cetățenească de a semnala o posibilă încălcare a legii, prin apelul la 112. Însă… dacă ați ascultat înregistrarea pe care chiar deputatul a publicat-o, sigur v-a produs cel puțin consternare. Explicațiune: Alin Prunean este deputat din partea unui partid care se vrea reformator, care a câștigat simpatie tocmai pe implicarea civică, cetățeanească. Aici punem inclusiv reclamarea suspiciunilor de încălcare a legilor. Dar care au fost primele cuvinte ale deputatului cînd a sunat la 112? ”Sunt deputatul Alin Prunean”, iar când femeia de la serviciul unic de urgență l-a pus să repete, a repetat, insistând pe calitatea sa de deputat, nu de cetățean. A renunțat la legitimitatea sa de cetățean care identifică și semnalează o posibilă încălcare a legii și a marșat pe calitatea oficială, să pună presiune pe reprezentantul organului. Și după construirea piedestalului pe care s-a urcat singur, a și ordonat polițistului să fie sunat înapoi și să i se raporteze ce măsuri s-au luat.

“Ce e și mai revoltător e că acest pârâcios mic de la Cioloș comite și el faptele pe care le reclamă la 112”, a adăugat Simion, afișând o poză cu Alin Prunean, înconjurat de mai multe persoane. În fotografie, toată lumea e fără mască.

Între mișto-urile lui George Simion față de tot ce reprezintă respectarea legii și aroganța deputatului sălăjean față de „funcționărimea” instituțiilor nu este mare diferență, filonul e comun: dă-i putere și-o să-l vezi cine este cu adevărat. Și Simion, și Prunean sunt reprezentanții românilor în Parlamentul României. Și, într-un timp foarte scurt, au realizat cum pot să profite de statutul pe care l-au dobândit. Și ne arată cum sunt deasupra tuturor.

Ascultă înregistrarea aici: https://fb.watch/aCn-mqZLlG/

Sursa: Facebook

About Author

One Reply to “George Simion face mișto de deputatul Alin Prunean”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *