Gazele naturale se ieftinesc cu 3%, de la 1 mai

Preturile la gazele naturale va scadea cu 3% incepand cu 1 mai, a anuntat, vineri seara, premierul Emil Boc, precizand ca a fost informat in acest sens de catre presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei. “ANRE a reusit sa ia o decizie foarte importanta, de a scadea pretul la gaz cu 3% de la 1 mai. M-a informat presedintele Agentiei ca, in urma analizei pe care au facut-o, exista aceasta posibilitate ca de la 1 mai sa scada pretul gazului cu 3%”, a spus Boc, la Antena 3.
Intrebat daca se poate spune ca gazele se ieftinesc cu 3% de la 1 mai, premierul a raspuns afirmativ. “Daca afirmatia pe care presedintele ANRE mi-a confirmat-o la telefon este corecta, de la 1 mai acest lucru se va intampla, de reducere a pretului la gaze cu 3%”, a spus Boc.
Presedintele ANRE, Petru Lificiu, a fost chemat, miercuri, in sedinta Guvernului pentru a-si explica declaratiile referitoare la pretul gazelor. Lificiu declarase, saptamana trecuta, ca preturile gazelor ar putea fi scazute cu pana la 3% la 1 aprilie, dar ANRE a decis sa le mentina pentru a permite distribuitorilor sa isi recupereze o serie de pierderi inregistrate in 2008. El a mai spus atunci ca preturile ar putea sa scada in toamna.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut