Sunt cuvinte rostite de copiii Gradinitei cu Program Prelungit nr.2 din Simleu Silvaniei, care, umbland cu colindul, duc mai departe traditiile si obiceiurile de Craciun. Sarbatoarea Nasterii Domnului a fost pregatita prin multiple activitati, la nivelul gradinitei, in care au fost implicate educatoarele, parintii, preoti ai cultului ortodox si catolic si finalizate cu serbari dedicate acestui eveniment religios. Glasurile de clopotei ale copiilor grupelor mijlocii si mari au rasunat toata saptamana dinaintea Craciunului, pe strazile orasului Simleu Silvaniei si la institutiile din oras la care au fost invitati. Astfel, gazdele noastre primitoare au fost: Primaria orasului, Scoala Gimnaziala Silvania, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Banca Comerciala Romana, Clubul Copiilor. Un aspect deosebit si incarcat de emotie a fost vizita copiilor grupei mijlocii la Scoala Speciala din localitate, ocazie cu care micii gradinari au daruit “din suflet pentru suflet”, alaturi de colinde, jucarii aduse de acasa, din propria colectie.
Gazdele pe la “casele” carora au colindat copiii insotiti de doamnele educatoare au ramas placut impresionate de colindele si urarile spuse din sufletele celor mici, rasplatindu-i cu pachetele cu dulciuri si cu invitatia de a le calca pragul si cu alte ocazii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut