decembrie 7, 2022

Garda Forestieră face angajări. Se caută trei consilieri la Programe de împădurire

Garda Forestieră Oradea, instituție care coordonează activitatea Gărzii Forestiere în județele Bihor, Sălaj, Arad și Satu Mare, organizează concurs de recrutare, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, cu durata normală a timpului de muncă de 8 ore/zi, a trei funcții publice de execuție vacante.

Două funcții publice de execuție sunt de consilier, clasa I, grad profesional asistent și o funcție publică de execuție este de consilier, clasa I, grad profesional superior, toate cele trei funcții fiind disponibile în cadrul Direcției de Implementare și Avizare – Programe de împădurire/reîmpădurire și monitorizarea acestora.
Perioada de depunere a dosarelor de înscriere a candidaților, conform anunțului de concurs, este 15 noiembrie – 5 decembrie.
Dosarele de concurs vor fi selectate în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere. Proba scrisă va avea loc în 15 decembrie, la sediul Gărzii Forestiere Oradea.
lnterviul se va susține în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, în aceeași locație, doar de către candidații care obțin la proba scrisă minimum 50 de puncte.

Cei care sunt interesați de aceste funcții trebuie să știe că există, pe lângă condițiile generale de înscriere la concurs, și câteva condiții specifice: să fie absolvenți de studii universitare de licență, cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul Silvicultură, specializarea Silvicultură și sau Exploatări forestiere. Să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minim 7 ani pentru funcția de execuție vacantă de consilier superior, respectiv vechime de 1 an în specialitatea studiilor pentru funcțiile publice vacante de consilier asistent.

Detaliile concursului și bibliografia necesară pentru susținerea probelor concursului au fost publicate pe site-ul Gărzii Forestiere Oradea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *