septembrie 21, 2023

Garda Financiară a făcut bani buni din motorină şi zahăr

0

Valoarea bunurilor şi sumelor confiscate de Garda Financiară anul acesta se ridică la 827.000 lei.
Garda Financiară Sălaj a confiscat in perioada ianuarie – august mărfuri şi sume in valoare totală de peste 827000 de lei, potrivit purtătorului de cuvant al instituţiei, Sorin Breban. Cea mai mare sumă, in valoarea de 685202 de lei, a fost confiscată de la o societate care comercializa motorină in regim en gross fără a deţine atestat in acest sens.
Pe langă sumele de bani au fost confiscate ţigări, băuturi alcoolice şi produse alimentare, nemarcate cu timbre sau banderole sau marcate necorespunzător. Cea mai mare cantitate de marfă confiscată a fost de trei tone de zahăr vrac.
Au mai fost confiscate şi două mijloace de transport auto care transportau produse din domeniul cerealelor, morăritului şi panificaţiei din cauza lipsei documentelor de provenienţă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut