decembrie 2, 2022

Vineri, 27.03.2009, in cartierul 1 Mai din Jibou, s-a inceput “debarasarea” spatiilor ocupate de dizgratioase “constructii” care se autoproclamau garaje. S-a inceput cu cele amplasate in spatele Casei de Cultura, un spatiu excelent pentru amenajarea unor spatii verzi si locuri de joaca pentru copii. De altfel, acest obiectiv l-a prevazut Consiliul local Jibou, care prin HCL nr.25/24.02.2009, a stabilit ca in locul acestor constructii sa se amenajeze spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, atat de necesare si utile in oras.
Domnul comisar sef Voicu Craciun, comandantul Politiei Comunitare Jibou, ne-a informat ca nici unul din cele peste 10 garaje din locul amintit nu apartinea locatarilor din blocurile invecinate si, chiar daca unii proprietari mai “carcotesc”, vor trebui sa se supuna hotararii CL.
In sfarsit, consideram ca masura luata este benefica, atat prin crearea unor “plamani” verzi “plantati” intre zidurile de beton, cat si pentru copii, dar mai ales pentru eliminarea noxelor si decibelilor produsi de zgomotul motoarelor “aciuate” in aceste garaje din mijlocul cartierelor de locuinte si, nu in ultimul rand, pentru eliminarea unor focare de infectie prin disparitia “cohortelor” de sobolani si alte rozatoare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *