septembrie 30, 2023

Ministerul Transportului si Infrastructurii a semnat un contract de asistenta tehnica in valoare de 4 milioane de euro, fara TVA, pentru pregatirea lucrarilor de modernizare a 16 statii de cale ferata. Respectivul contract prevede realizarea documentatiilor necesare acestor lucrari, respectiv analiza situatiei existente, previzionarea dezvoltarii pentru fiecare statie, definirea alternativelor de modernizare, elaborarea studiilor de fezabilitate, a proiectelor tehnice, a detaliilor de executie si a documentatiilor de atribuire pentru contractele de lucrari si supervizare.
In lista statiilor CFR vizate este inclusa si cea din Zalau, alaturi de garile din Giurgiu, Alexandria, Slatina, Pitesti, Ramnicu-Valcea, Resita, Sfantu Gheorghe, Targu-Mures, Vaslui, Botosani, Piatra-Neamt, Bistrita, Braila, Calarasi si Slobozia, se arata intr-un comunicat de presa al ministerului. 75% din valoarea totala a contractului reprezinta fonduri PHARE, iar diferenta, cofinantare nationala. Termenul de finalizare a proiectului este 30 noiembrie 2009.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut