Handbalistele echipei de handbal Rulmentul Brasov, Ionela Galca, Carmen Amariei si Simona Vintila, vor deveni jucatoare libere de contract, castigand astfel memoriul depus impotriva clubului brasovean.
Secretarul general al Federatiei Romane de Handbal, Mihai Marinescu a declarat pentru MEDIAFAX ca cele trei pot semna cu orice grupare, pentru ca luni la ora 00.00 expira termenul dat de federatiei clubului Rulmentul pentru achitarea restantelor. „Mai mult ca sigur Galca, Amariei si Vintila vor deveni libere, pentru ca mi-e greu sa cred ca Rulmentul le va achita acum pe ultima suta de metri restantele financiare. Mai au timp pana la ora 12 noaptea, pentru ca atunci se incheie ziua, dar nu cred ca se va intampla acest lucru. De asemenea, probabil ca aceasi soarta o va avea si Lidjia Horvath, al carei memoriu se va judeca maine (n.r.marti). Probabil ca si in cazul ei vom da un termen scurt, de maxim o saptamana, timp in care, daca vrea sa o pastreze, Rulmentul trebuie sa ii plateasca toate restantele. Din pacate, probabil ca si ea va avea aceeasi soarta, desi, personal m-as bucura ca Rulmentul sa reuseasca sa le plateasca pe toate si sa ramana. Din pacate, nu cred ca se va intampla asta, mai ales ca sunt mai multe jucatoare de la Rulmentul care s-au interesat de proceduri, dar care nu au dosarul complet deci nu putem inca sa luam in considerare memoriile lor…”, a declarat Mihai Marinescu.
In urma cu zece zile, clubul Rulmentul a anuntat printr-un comunicat de presa ca renunta la negocierile cu Ionela Galca, Carmen Amariei si Simona Vintila, din cauza pretentiilor financiare mari pe care acestea le-au avut, insa in ceea ce o priveste pe Lidjia Horvatjh, oficialii brasoveni au declarat ca fac eforturi pentru ca ea sa ramana la Rulmentul.