noiembrie 26, 2022

O Gala de exceptie, o gala a performerilor, o gala a oamenilor implicati in sport! Caci asa a fost Sala Sporturilor din Zalau, in weekend, cu oameni dedicati sportului, asteptand premierea.Sarbatoritii de la CSM Zalau , in frunte cu vesnic tanara performera Paula Todoran au primit din partea directorului CSM Zalau diplome, flori si plachete.Au fost premiati boxerii medaliati la campionatele nationale sub conducerea lui Adrian Poputea :

rn

"directorul

rn

Maria Teglas, Lucza Renata, Hidigan Margareta, Lingurar Roxana, Zaha Daria, Rosan Elida, Haran Mara, Tanasescu Dana, Dovlete Rafaela, Paul Magdas, Sergiu Todoran, Terec Cristian, Cristea Razvan. A urmat premierea cu diploma si flori pentru Sferlea Alesia si Chira Camelia- tenis de masa si Flonta Ioana-tenis de camp si diplome pentru Eric Verdes si Adrian Brisc.Au mai fost premiati de la tenis de camp veteranii, Leitan Ioan si Florean Ioan. Un premiu special a fost atribuit lui Petru Bologa, veteran, polisportiv, multiplu campion national la 80 plus.De asemenea au mai fost premiati antrenorii clubului CSM Zalau, Adrian Poputea si Augustin Muresan precum si fostul sportiv al clubului, campion la disc, Marcel Tarle-actualmente director SCM Zalau-fotbal, Seisan Mirel – antrenor atletism, Lorena Borbeschi, Carp Constantin – tenis si Radioamatorism – Butcovan Dumitru si Puie Victor – tenis de masa. Premieri facute de Alexandru Pura reprezentantul Primariei Zalau. Premiata special a fost laureata in ultimii 10 ani consecutiv pe locul I – Paula Todoran,cu diploma si un frumos aranjament floral. Apoi Paula a felicitat pe toti sportivii CSM Zalau pentru performante.Ca semn de recunostinta pentru promovarea sportului au primit diplome si plachete speciale dr. Ciobanca Petre-activitate in medicina si sport, Moga Leontin-activitate promovare sport in ziarul Graiul Salajului si emisiunea Arena Sportiva de la Salajanul TV si Moldovan Cristian pentru promovare sport in ziarul Sportul Salajean. La inceputul prelegerii sale Silviu Muresan, director CSM Zalau a adresat rugamintea autoritatilor locale de a se implica si sprijini mai mult sportul.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *