noiembrie 30, 2022

Gabriel Vaşvari, integralist la debutul pentru ACS Poli Timişoara

După 10 ani petrecuţi la FC Botoşani, dintre care ultimii patru în Liga 1, Gabriel Vaşvari a lăsat Moldova pentru Banat, iar în această vară a semnat cu ACS Poli Timişoara, formaţie care i-a oferit un contract mai bun.

La gruparea bănăţeană, zălăuanul s-a acomodat foarte repede, astfel că a fost titular încă din primul meci oficial din noul sezon al Ligii 1. În prima etapă, formaţia antrenată de Ionuţ Popa a evoluat în deplasare la Concordia Chiajna, unde s-a impus cu 1 – 0, mijlocaşul zălăuan fiind integralist la debutul în tricoul bănăţenilor. “Ştiam că întâlnim o echipă bună, pe un teren sintetic, pe care echipele din Liga 1 nu prea sunt obişnuite. Au venit la Timişoara o serie de jucători noi şi era foarte important să începem cu dreptul pentru încrederea noastră. Avem un grup unit, dar  şi în sezonul trecut Timişoara a avut un astfel de grup, fiindcă nu este simplu să te salvezi de la retrogradare după ce începi campionatul cu o penalizare de 14 puncte”, ne-a declarat Gabriel Vaşvari.

În acest sezon, ACS Poli Timişoara nici nu vrea să se gândească la lupta pentru salvarea de la retrogradare. Bănăţenii vor să ocupe un loc cât mai bun, iar jucătorii nu ascund faptul că se gândesc chiar şi la o calificare în play-off. stop_coloana “Sperăm ca în acest sezon, Timişoara să nu mai trăiască emoţiile retrogradării.Nu avem obiectiv calificarea în play-off, dar noi jucătorii tot timpul ne dorim ceva mai mult. Luăm fiecare meci în parte şi vedem la final unde ne aflăm. Dacă vom putea spera la play-off vom face tot ce depinde de noi pentru a ne califica”, a mai spus fotbalistul originar din Zalău. 

Pentru ACS Poli Timişoara, vineri, de la ora 21.00, urmează cel mai important meci al începutului de campionat, urmând să primească vizita vicecampionei Steaua. “Ne aşteaptă un meci foarte greu. Toată lumea a văzut ce transferuri a făcut Steaua. S-a întărit foarte mult, dar nicio echipă nu este de neînvins. Cu o atitudine bună şi cu respectarea sarcinilor în teren putem obţine un rezultat pozitiv. Pentru noi ar fi bun şi un egal”, a încheiat mijlocaşul zălăuan.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *