Gabriel Vaşvari a ajuns la trei goluri marcate in acest sezon

Zălăuanul a înscris un gol splendid, din lovitură liberă, de la mare distanţă şi a contribuit la victoria echipei sale cu Concordia Chiajna


Şi în acest sezon, Gabriel Vaşvari este unul dintre jucătorii de bază de la FC Botoşani, iar în prima parte de sezon, din cele 23 de meciuri disputate de moldoveni, zălăuanul a evoluat în 21 de partide. Mijlocaşul a marcat şi trei goluri, iar ultimul a fost de-a dreptul senzaţional, în victoria echipei sale, scor 4 – 1 cu Concordia Chiajna.

 Formaţia antrenată de Cristian Pustai a terminat anul în forţă şi a bifat a patra victorie consecutivă, la care a contribuit şi Gabriel Vaşvari, cel care a marcat golul de 2 – 0 cu un şut de la mare distanţă, direct din lovitură liberă.
 Astfel, jucătorul de 29 de ani a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon pentru stop_coloana FC Botoşani, după cele reuşite în partidele cu CSMS Iaşi şi CFR Cluj.
 “Puteam marca şi mai multe goluri, dar eu mă bucur că am putut să îmi ajut echipa şi că am încheiat anul cu patru victorii consecutive. La un moment dat am fost într-o situaţie destul de grea fiindcă eram pe ultimele locuri, dar am început să avem rezultate şi am încheiat anul pe un loc destul de onorabil. Acum putem sta liniştiţi în vacanţă”, a declarat Gabriel Vaşvari. 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *