septembrie 30, 2022

Gabriel Terheș, noul director sportiv de la SCM Zalău

Gabriel Terheș este noul director sportiv al echipei SCM Zalău.

“Familia Sport Club Municipal Zalău s-a mărit începând cu ziua de miercuri, 15 septembrie, odată cu numirea domnului Gabriel Terheș în funcția de director sportiv. Domnul Terheș este un foarte bun administrator, dovedind acest lucru de-a lungul timpului în funcțiile de conducere pe care le-a ocupat. Ba mai mult, Gabriel Terheș este un mare iubitor de volei, acesta fiind fondatorul echipei Volei Club Zalău ce a evoluat în Divizia A2 în stagiunile trecute. Îi urăm bun venit domnului Gabriel Terheș în echipa noastră și suntem siguri că acesta va pune umărul la îndeplinirea obiectivelor trasate pentru sezonul următor”, a fost mesajul transmis de echipa zălăuană.

Gabriel Terheş a condus, din 2014 până în 2017, Serviciul de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Sălaj, în luna octombrie 2017 fiind împuternicit şef al Poliţiei Municipale. Un an mai târziu, a fost împuternicit șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, funcție pe care a deținut-o până în decembrie 2019.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.