octombrie 1, 2022

Gabriel Terhes este noul sef al Politiei din Salaj si va fi investit oficial astazi, in sedinta festiva

Aurel Stirb, care o ocupat functia ca interimar mai bine de un an, va fi adjunctul lui Terhes

rn

Seful Inspectoratului General al Politiei Romane a emis luni, 17 decembrie, un ordin prin care il imputerniceste pe Gabriel Terhes sa ocupe timp de sase luni functia de inspector sef al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj.
Gabriel Terhes va fi investit oficial in functie astazi, miercuri 19 decembrie, intr-o sedinta festiva la care va participa adjunctul sefului IGPR.
Gabriel Terhes ii i-a astfel locul lui Aurel Stirb la sefia Politiei salajene. Aurel Stirb a condus IPJ Salaj in perioada septembrie 2017 – 18 decembrie 2018, imediat dupa demisia lui Ovidiu Dosa.
Aurel Stirb coboara asadar o treapta in ierahia functiilor din IPJ si ramane pe functia de adjunct al sefului IPJ Salaj, pozitie pe care a castigat-o in urma unui concurs.
Stirb pleaca de la sefia IPJ dupa ce a incercat de doua ori, fara sansa, sa ocupe functia de inspector sef prin concurs.
Aurel Stirb se afla in concediu de odihna in perioada 10 – 21 decembrie, iar la comanda IPJ Salaj s-a aflat pana ieri, 18 decembrie, adjunctul Calin Rolnic, care a primit recent a doua imputernicire de sase luni pe functia de adjunct la IPJ Salaj.

rn

Gabriel Terhes este unul dintre cei mai
experimentati ofiteri de politie din Salaj

rn

Gabriel Terhes are 47 de ani si este numit inspector sef al IPJ din pozitia de sef al Serviciului Actiuni Speciale (mascati), functie ocupata prin concurs.
In perioada 3 octombrie 2017 – 14 noiembrie 2018, adica mai mult de un an, a fost imputernicit sef al Politiei Municipiului Zalau – cea mai grea functie din cadrul IPJ Salaj, pentru ca la Zalau se concentreaza peste 60 la suta din activitatea Inspectoratului de Politie Judetean. Dupa ce lui Terhes i-a expirat interimatul de un an, Aurel Stirb l-a desemnat tot pe Terhes sa coordoneze sefia Politiei Municipale Zalau, pana in 14 noiembrie, cand functia a fost ocupata prin concurs de Pompiliu Sturzu.
Terhes a fost si contracandidatul lui Aurel Stirb la cele doua concursuri pentru cea mai inalta functie din IPJ Salaj. Gabriel Terhes este inginer, a terminat politehnica la Cluj si a absolvit Dreptul la Vasile Goldis.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.