septembrie 25, 2023

Un barbat de 35 de ani a intrat ziua in amiaza mare, in data de 30 ianuarie, in sediul Inspectoratului Scolar din Zalau si a sustras un portmoneu al unui angajat al unitatii in care se gaseau acte de identitate, 70 de lei si un card bancar.
Evenimentul a fost comunicat prin statie agentilor comunitari , totodata fiind transmise si semnalmentele autorului. “Agentii Gheorghe Mesaros si Nicolae Plic, aflandu-se in zona Autogarii, l-au identificat dupa semnalmente pe numitul P. Ioan de 35 ani din Zalau, care avea asupra sa suma de 1950 lei”, a precizat Lucian Trif, purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare Zalau . Din surse neoficiale am aflat ca hotul reusise , intre timp, sa scoata bani de pe cardul pe care il furase cu cateva ore inainte.
P. Ioan a fost predat organelor de Politie, care in urma cercetarilor au stabilit ca acesta este autorul furtului din incinta Inspectoratului Scolar Zalau. In urma anchetei oamenilor legii, s-a mai stabilit ca in ultima perioada, P. Ioan a mai savarsit inca trei furturi cu acelasi mod de operare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut