Funeraliile lui Michael Jackson, pe 7 iulie, in Los Angeles

marti, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m., la Staples Center din Los Angeles, potrivit unor informatii aparute joi in presa americana, dupa ce familia starului a emis, miercuri, un comunicat in care a indicat ca acesta nu va fi inmormantat la ferma Neverland. Surse din interiorul companiei AEG Live – organizatorul seriei de 50 de concerte pe care starul american ar fi trebuit sa le sustina la Londra, din iulie -, proprietar al Staples Center si Nokia Theatre, spun ca pentru acest eveniment vor fi folosite ambele cladiri, dar si imensa piata din apropierea lor, informeaza Hollywood Reporter, citand showbiz411.com.
Nu exista deocamdata nicio confirmare oficiala, insa acest proiect se bucura de sustinerea tuturor partilor, potrivit acelorasi surse.
AEG Live va instala mai multe panouri uriase pe fatadele acestor cladiri, pentru miile de oameni care nu vor putea sa asiste la funeralii. Nu se cunoaste pentru moment modul in care va fi organizat sistemul de acces. Familia lui Michael Jackson a emis, miercuri, un comunicat in care a indicat ca starul nu va fi inmormantat la Neverland, celebra ferma a acestuia, situata in centrul Californiei, si ca nici un serviciu memorial sau funerar nu va avea loc acolo. La inceputul saptamanii, presa americana indica Neverland sau Memorial Coliseum din Los Angeles ca posibil loc de inmormantare.
Tot miercuri fost facut public un testament al artistului, prin care acesta cere instituirea unui fond de administrare a averii sale in beneficiul copiilor si mamei lui, Katherine Jackson, care va fi si tutorele micutilor, in document cantareata Diana Ross fiind numita tutore de rezerva.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *