octombrie 7, 2022

Fratii Varga Mircea si Elvis din Letca au fost arestati

Doi tineri, de 20 si de 22 de ani, banuiti de comiterea unor furturi din anexe gospodaresti, sunt cercetati de politisti pentru furt calificat. Faptele au fost comise in perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019, in comuna Letca, informeaza Politia. 

rn

Cercetarile efectuate de politistii din cadrul Postului de Politie Letca au stabilit ca, in noaptea de 20 spre 21 decembrie 2018, respectiv in noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2019, cei doi hoti, ambii din comuna Letca, au patruns in anexele gospodaresti a doi localnici, de unde au sustras mai multe bunuri (aparat de sudura, bauturi alcoolice, carburant, bunuri alimentare etc.), cauzând un prejudiciu de 10.000 lei. Pâna in prezent, din totalul prejudiciului cauzat s-a recuperat aproximativ 20 la suta.
in baza ordonantei de retinere emisa de politisti, cei in cauza au fost retinuti miercuri, 16 ianuarie, iar joi, 17 ianuarie, au fost prezentati Parchetului de pe lânga Judecatoria Jibou cu propunere de arestare preventiva sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. Judecatorii jibouani au admis propunerea procurorilor si i-au arestat timp de 30 de zile pe cei doi frati din Letca, Varga Mircea si Varga Evis. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestora.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.