septembrie 30, 2023

Fratii Bocea au facut legea pe teren

0

In clasamentul general, fratii Bocea se afla in primii 40 de sportivi din tara, Vladian, pe locul 32, iar Dacian, pe 37.
Localitatea Stei a fost in urma cu cateva zile, gazda Cupei “Soceta”, la tenis de camp, la care a participat si Clubul Sportiv “Armatura” Zalau, cu doi sportivi. Este vorba de fratii Bocea, Vladian si Dacian care au avut o evolutie foarte buna. Sportivii au evoluat in proba de simplu, la categoria de varsta 14 ani si la dublu la categoria de varsta 16 ani.
Bocea Vladian a obtinut locul I la simplu, iar Dacian a ocupat treapta a III-a a podiumului la finalul intrecerii. In disputa din semifinala, acesta a avut 2-0, dar pe fondul relaxarii si cu gandul la marea finala, a pierdut in cele din urma. La proba de dublu, la categoria 16 ani, perechea formata din cei doi frati nu au avut un adversar pe masura lor si au castigat competitia. Antrenorul celor doi sportivi, Constantin Carp s-a declarat multumit de ce au realizat cei doi, “dar ar fi fost mult mai bine ca si Dacian sa obtina locul I. Una peste alta, a fost un concurs reusit”, a declarat antrenorul.
Urmatorul concurs la care vor participa cei doi frati, va fi la Hunedoara, la Cupa Constructorul. Acestia vor intra in concurs chiar de azi. Tenismanii spera sa acumuleze cat mai multe puncte, pentru a intra pe tabloul principal, la Campionatul National ce va avea loc la sfarsitul lunii mai.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut