decembrie 2, 2022

Frații Hi Man s-au dus cu colinde de mulțumire la Direcția de Asistența Sociala Comunitara

Direcția de Asistența Sociala Comunitara a avut parte de colindatori ieri. Nimeni alții decât cei de care se îngrijește instituția condusa de Dorina Baboș. Au venit sa vesteasca Nașterea Mântuitorului beneficiari ai serviciilor sociale, semeni de-ai noștri pe care societatea i-a marginalizat, dar care au totuși puterea de a nu se lasa înfrânți și au și sprijinul DASC. Sunt peste 70 de astfel de suflete în Zalau, care fara DASC nu ar avea unde sa puna capul noaptea și care vin în fiecare an sa o colinde pe Dorina Baboș, director DASC, – un gest de mulțumire pentru felul în care aceasta se preocupa de soarta lor. 

Au venit grupuri de colindatori de la Centrul Social de Zi, de la Adapostul de noapte, de la PT 9 și PT 21, inclusiv cunoscuții frați Hi Man, și au colindat așa cum au știut ei, cu sufletele stop_coloana deschise, pentru cea pe care o considera un tutore al lor, cu satisfacția ca sunt luați în seama și ca societatea nu-i ține chiar pe margine.
Gazda, adica directorul DASC, i-a primit pe colindatori așa cum se cuvine și, ca în fiecare an, le-a oferit daruri (cozonac fursecuri, dulciuri, cafea etc). “Sa fii gazda sanatoasa / Sa primești colinda noastra și la anu@”, a fost urarea pe care colindatorii au adresat-o celor de la DASC la final.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *