septembrie 28, 2023

FOTO: Cum se vede autostrada de la Nădășelu la Zimbor

0

802 muncitori și 286 de utilaje în teren

După o vizită în teren, CNAIR a realizat o serie de fotografii pe șantierele secțiunilor Nădășelu – Mihăiești și Mihăiești – Zimbor ale Autostrăzii Transilvania.

De la Nădășelu la Mihăiești, se lucrează la structuri (montare grinzi la structura 1, betonare cuzineți la structura 4, cofrare rigolă la structura 5, armare placă suprabetonare la structurile 7 și 8) și la terasamente (umplutură pământ, strat inferior fundație).

Pe secțiunea de la Mihăiești la Zimbor, spune CNAIR, se lucrează la structuri (cofrare și betonare elevații pile la structurile 1 și 5, cofrare și betonare elevații pile la structurile 1 și 5, armare pile la structura 7, cofrare și betonare elevații la structura 7, aplicare hidroizolație radier la structura 11) și la terasamente (strat de formă).

În șantier sunt mobilizați în prezent 802 muncitori și 286 de utilaje.

Acest tronson din A3 are o lungime de 30,6 kilometri și are ca termen de deschidere anul 2025. Stadiul actual de realizare a lucrărilor este de 52,45%, spune CNAIR.

Executantul este Asocierea SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – SC Electromontaj SA.

Valoarea contractului, finanțat prin PNRR, este de 1,625 miliarde de lei, fără TVA.

sursa foto: CNAIR

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut