Fotbalul la Banisor este pe un drum ascendent

Prezent la emisiunea Arena Sportiva , de la Salajeanul TV, primarul com. Banisor , Sorin Maxim a prezentat felul cum programele accesate se oglindesc in viata social-economica a comunei.Este nemultumit ca nu a venit constructorul pentru lucrari si bransamente la Peceiu. Realizarile gen pod peste valea Banului in Banisor, sistem monitorizare, reabilitare dispensar, aprobare loc capela la Peceiu, lucrari decolmatare pe valea Banului , cadastrari, programe fermieri, etc.nu au putut sa lipseasca din Agenda Primarului.Dupa cum sportul de masa, miscare si in scoli este o prioritate a sa.Referitor la sport, primarul a spus:

rn

"Scoala este un factor de educatie si prin sport se dezvolta personalitate si socializare. Am fost tot timpul alaturi de miscarea sportiva, in scolile din Peceiu si Banisor sustinand participarea la toate competitiile organizate la nivel scolar si judetean.Elevii au participat la Cupa Vailor, badminton, handbal, volei, minifotbal, fotbal fete. Pot sa va spun ca am avut rezultate deosebite , dovada diplomele si cupele castigate. Activitatile in aer liber au loc pe terenurile din curtea scolii. Ne-ar fi de folos si o sala de sport dar acestea sunt posibilitatile acum. Numarul copiilor este in scadere, avem 4 copii din Crasna si 20 din Mal din totalul de 159 inregistrati. La Zilele Peceiului au loc activitati sportive sprijinite de primarie cum ar fi sahul si fotbalul.Acum , pe timpul pandemiei, terenul de fotbal este pustiu, copiii nu mai joaca fotbal.In schimb copiii ajuta parintii si prin asta fac si miscare.
Stiu ca va intereseaza vesti despre cele doua echipe de fotbal din comuna, Gloria Ban si ACS Banisor Peceiu.Apreciez in mod deosebit tinerii de la cele doua echipe care gasesc timp si pentru fotbal in fiecare weekend si fac cunoscuta comunitatea noastra.Asigur pe toti ca am aprobat fondurile necesare continuitatii competitiilor in masura prezentarii documentelor de finantare de la fiecare asociatie.Sustinem impreuna cu consilierii activitatea sportiva si culturala din comuna. A fost o surpriza placuta aparitia celei de-a doua echipe, ACS Banisor Peceiu, jucatori cu experienta de liga a IV-a, de la noi din comuna. Gloria Ban are in continuare jucatori mai tineri. Am prins la finantare construirea de vestiare in zona terenului din Ban,avem teren acolo, avem acolo apa, trebuie sa asiguram conditii celor care joaca fotbal.
Asigur pe toti iubitorii fotbalului din comuna ca proiectele incepute vor continua, asiguram o suma consistenta pentru sport.
foto: Salajeanul TV

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *