decembrie 5, 2022

Fotbalistul salajean Silviu Titus Panter a murit la numai 35 de ani pe patul de spital

Cunoscut in cercul de prieteni drept „Jerry”, Silviu Titus Panter, nascut la 28 iulie 1982, portar al echipei Olimpic Gârceiu, s-a stins din viata miercuri dimienata, la ora 6.00, chiar înainte ca mama sa sa ajunga la spital. Cu doar cinci zile în urma goal-keeper-ul nascut înMirsid îsi sarbatoriseziua de nastere împartind tort colegilor de salon si medicilor de la clinica clujeana. Spera tot timpul ca se va face bine si ca va reveni pe teren, însa boala a fost nemiloasa si l-a rapus.

Silviu acuza dureri în zona stomacului înca din luna mai, iar de la sfârsitul lunii iunie durerea a fost puternica, insuportabila, si s-a prezentat la Urgenta din Zalau. La scurt timp a intrat în coma si a fost transferat la Cluj-Napoca. Dupa o saptamâna si-a revenit si era încrezator ca se va face bine, dar boala l-a trimis din nou in spital.
Slujba de înmormântare va avea loc sâmbata la Biserica Ortodoxa din Mirsid.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *