ianuarie 28, 2023

Fotbalistul salajean de 19 ani Paul Markus, acidentat grav in Cluj, are nevoie de sange

Paul Markus, tanarul de 19 ani din Salaj care a fost accidentat grav sambata in Cluj-Napoca, pe trecerea de pietoni, are nevoie urgenta de sange. 

rn

Familia lui a lansat in acest sens un apel pe reteaua de socializare Facebook. Sunt rugati toti cei care pot sa mearga si sa doneze sange pentru a-l ajuta pe tanarul aflat acum la Spitalul Clinic Judetean de Urgente Cluj-Napoca, la Terapie Intensiva.
“Paul Markus, tânar de 19 ani, a suferit un accident grav, fiind lovit pe trecerea de pietoni. Are nevoie de sânge! Este internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgente Cluj-Napoca, la ATI. Se poate dona în Cluj la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina, strada Nicolae Balcescu nr 18, de luni pâna vineri între orele 7:30 – 13:00, sau în Zalau la Centrul de Transfuzii, strada Simion Barnutiu nr .91, de luni pâna vineri între orele 07:30 – 14:00. Nu uitati sa mentionati ca sangele este pentru Paul Markus. Va rog mult sa ne ajutati! Multumim!”, este mesajul postat de familia tanarului pe Facebook si distribuit apoi de prietenii sai.
La randul sau, Organizatia Studentiolor din Universitatea Tehnica Cluj-Napoca a lansat un apel pe Facebook. Mesajul, intitulat “Nevoie de sange”, invita la solidaritate pentru a salva o viata. Mesajul organizatiei studentesti a fost redistribuit, la scurt timp de la postare, de peste o suta de ori.

rn

Paul Markus are 19 ani, este student la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca si joaca fotbal la echipa Luceafarul Valcau, fiind unul dintre cei mai talentati fotbalisti din liga a V-a.
Sambata, a fost victima unui accident rutier in Cluj Napoca. A fost accidentat grav, pe trecerea de pietoni din zona Metro, de o masina care nu a oprit la zebra.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut