septembrie 28, 2022

Fotbal: Terenul din Hereclean va avea nocturna!

In urma cu ceva vreme, terenul din Hereclean, acolo unde Viitorul Zalau isi disputa meciurile de acasa, a fost inundat, astfel ca a fost nevoie de o renovare completa a acestei Bazei Sportive. Pe tot parcursul acestei perioade, gruparea zalauana a evoluat in meciurile oficiale pe Stadionul din Crasna, iar in ultimele partide a revenit pe Terenul Victoria din Zalau, insa in luna septembrie echipa va putea reveni acasa, deoarece finalizarea proiectului se apropie de sfarsit. Poate in luna septembrie va fi gata terenul, sigur, mai intai trebuie sa primim acordul constructorilor. Oricum, nu ne vom opri aici cu modernizarea Bazei Sportive din Hereclean. Am ridicat deja stalpii pentru nocturna, iar in urmatoarele luni vom monta si cateva becuri pentru a vedea cum se prezinta instalatia. Deocamdata, tribunele vor ramane asa cum sunt. Vom reIngradi intregul teren, vom monta o tabela de marcaj, banci de rezerve noi si pe urma am putea schimba si tribunele. Vrem sa cream o baza sportiva moderna si conditii dintre cele mai bune pentru copii, deoarece este nevoie de asa ceva pentru a putea deprinde tainele abe-cedarului fotbalului, a declarat managerul Viitorului, Daniel Sabau.
In ceea ce priveste tere-nurile de antrenament, Viitorul va continua sa efectueze pregatirile pe Terenul Victoria din Zalau, dar si pe Terenul Sparta din Crasna. Le multumim domnilor care ne-au facilitat accesul pe aceste baze sportive, a incheiat Sabau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.