Fotbal: SCM Zalău se așteaptă să câștige la „masa verde” ultima partidă din tur

2
226

Echipa de fotbal de liga a treia SCM Zalău se așteaptă să câștige la „masa verde”, cu 3-0, ultima partidă din tur, pe care ar fi trebuit să o dispute duminică, împotriva celor de la CA Oradea.

Meciul de dumunică nu a mai avut loc, după ce la echipa din Zalău au fost confirmate două cazuri de jucători cu COVID-19.  

„Partida a fost programată iniţial pentru data de 14 noiembrie, însă, la solicitarea formaţiei bihorene, Federaţia Română de Fotbal a reprogramat meciul. În această situaţie, se consideră că meciul este pierdut la <masa verde> de echipa care a reprogramat jocul, în speţă, clubul CA Oradea, conform regulamentului FRF, în care este stipulat faptul că dacă la data reprogramării, jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfăşura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 3-0”, se arată pe pagina de Facebook a SCM Zalău.

Cei de la Oradea nu sunt de acord cu această abordare și acuză SCM Zalău de faptul că nu și-a dorit să joace acest meci.

„Ne-am adunat la stadion la ora 8:45 și am fost anunțați când eram în autocar că meciul nu se mai joacă. Conform regulamentului trebuia să fim informați că nu se mai joacă cu șase ore înainte. Noi ne-am fi dorit să jucăm pe teren indiferent de rezultat. Ei au primit rezultatele vineri, dacă doreau să joace s-ar fi jucat. Suntem foarte curioși dacă au intrat toți în izolare dacă au primit aviz nefavorabil de la DSP Sălaj. E frustrant, mai ales că noi aveam informații neoficiale că Zalăul nu și-a dorit să joace acest meci”, a declarant, pentru Bihor Online, Florin Mal, președintele CAO, precizând că a trimis o adresă la Departamentul competiții al FRF.

Cei de la Bihor Online subliniază faptul că același DSP le-a permis zălăuanilor să evolueaze în 24 octombrie în derby-ul local cu Sportul Șimleu, deși atunci aveau trei cazuri de COVID-19.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.