octombrie 4, 2022

Fotbal. Liga a IV-a: Judetul nostru poate avea doua echipe In Liga a III-a

Federatia Romana de Fotbal a aprobat cererea conducerii clubului CS Barcau Nusfalau, astfel ca sunt sanse mari ca echipa de pe Valea Barcaului se evolueze In sezonul urmator In aceeasi serie cu FC Zalau.

Cu toate ca sezonul trecut nu au terminat pe un loc care sa le permita promovarea In Liga a III-a, CS Barcau Nusfalau are sanse foarte mari ca In sezonul urmator sa evolueze In aceeasi serie cu FC Zalau. Conducerea clubului a facut o cerere Federatiei Romane de Fotbal care consta In faptul ca daca nu sunt suficiente echipe Inscrise In aceasta serie, pentru completarea acesteia sa fie Inscrisa formatia de pe Valea Barcaului. Acest lucru a fost aprobat de catre FRF, astfel ca In campionatul care urmeaza, judetul nostru poate fi reprezentat de doua echipe. Sunt sanse mari sa evoluam sezonul urmator In Liga a III-a, deoarece daca nu vor fi suficiente echipe Inscrise la startul campionatului, Federatia Romana de Fotbal ne-a aprobat dreptul de a evoluat In seria a VI-a, a Ligii a III-a, a declarat Osz Andras.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.