septembrie 26, 2022

Fotbal. Liga a III-a

Marius Pasca il lauda pe Dragos Surducan
Putine au fost minutele in care Dragos Surducan a imbracat tricoul lui FC Zalau si a intrat in teren de cand a fost adus de la Brasov. Pana vineri, cand fundasul a fost integralist in confruntarea cu CFR II Cluj. Cu toate ca este fundas central, antrenorul Marius Pasca l-a trimis in partea dreapta, in locul capitanului Maior Istvan, urcat la mijlocul terenului. Antrenorul Marius Pasca si-a motivat decizia astfel: „Am gandit o formula de echipa mai consistenta pe partea dreapta. Pana la urma, s-a dovedit a fi mutarea castigatoare”. Acesta a facut o scurta caracterizare a lui Dragos Surducan, cel care a marcat un gol de trei puncte pentru FC Zalau. „Mi-a placut cum s-a miscat ca si fundas dreapta. Este posibil ca si la urmatorul meci sa-l folosesc tot acolo. Eu am zis inca de la primul antrenament pe care l-a facut la Zalau: este un jucator care ne poate ajuta”, a declarat Marius Pasca.

In etapa a V-a a Seriei a VI-a, desfasurata vinerea trecuta, s-au inregistrat rezultatele:
CS Zlatna – Unirea Tarlungeni 1 – 3 (1 – 2)
Au marcat: A. Man (‘38), respectiv Marin (‘23 – pen si 76) si Iaru (‘25)
Avantul Reghin – Sanatatea Cluj 2 – 1 (1 – 0)
Au marcat: Sorlea (‘33 si 50), respectiv Lais (‘61)
Gloria II Bistrita – „U” Cluj 4 – 5 (4 – 4)!
Au marcat: Pasca (‘25), Virdaru (‘27) si Padurariu (‘35 si 44), respectiv Zamfir (‘7), Dumitrescu (‘9), Tulio (‘39), Danciu (‘28) si Horvath (‘90)
Unirea Dej – SESO Campia Turzii 2 – 1
Au marcat: Faur (‘16 si 38), respectiv Sancira (‘28 – pen)
Unirea Ungheni – FCM II Targu Mures 2 – 0 (1 – 0)
Au marcat: H. Moldovan (‘39) si Pastor (‘62)
CFR II Cluj – FC Zalau 0 – 1 (0 – 1)
A marcat: Dragos Surducan (‘39)
Corona Brasov – Vointa Livezile 1 – 0 (0 – 0)
A marcat: Toma (‘54)
Unirea Floresti – Olimpia Satu Mare 1 – 2 (0 – 1)
Au marcat: S. Pop (‘57), respectiv Homorozan (‘1 si 53)

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.