septembrie 30, 2022

Fotbal. Liga a III-a

Inca o infrangere pentru FC Zalau
Daca ar fi sa facem o analiza a meciurilor amicale sustinute de FC Zalau in aceasta vara, am putea spune fara niciun fel de retineri ca aceasta campanie este una dezastruoasa pentru echipa noastra. Rezultatele sunt foarte slabe, doar doua victorii si un egal din sapte meciuri. In rest, infrangeri. Ultima s-a petrecut la finalul saptamanii trecute, cand FC Zalau s-a deplasat la Satu Mare pentru disputa cu nou-promovata Olimpia. Inaintea acestui meci, cele doua formatii s-au mai intalnit de doua ori, zalauanii castigand prima intalnire (6 – 3), iar cealalta s-a terminat la egalitate (1 – 1). Elevii lui Marius Pasca au inceput bine partida de vinerea trecuta, ratand cateva ocazii clare. Parca ne-am si obisnuit cu aceasta lipsa de eficienta. Gazdele si-au revenit apoi in simtiri si au pus presiune pe apararea noastra, care, pana la pauza, a cedat o data. La reluare, odata cu tercerea timpului a scazut si turatia motoarelor alb-albastrilor, iar poarta noastra a mai fost strapunsa de doua ori. Campionatul sta sa inceapa, dar jocul lui FC Zalau scartaie serios. Daca nu se face ceva in cel mai scurt timp, atunci chiar ca am putea vedea singura echipa salajeana din esaloanele superioare ale fotbalului romanesc devenind o echipa de pluton.
Olimpia Satu Mare – FC Zalau 3-0
FC Zalau: Claudiu Chis – Major Istvan, Claudiu Cornaci, Radu Blaga, Radu Neicu – Vlad Lung, Cosmin Sabou, Raul Stanciu, Gabriel Craciun, Gigi Gorga si Ionut Danila. Au mai jucat: George Cosma – Andrei Teglas, Vasile Damsa, Paul Coste, Mihai Chereches si Vlad Negrean. Antrenori: Marius Pasca (principal) si Cristian Oros (secund).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.