Fotbal. Liga a III-a

Sistemul cu 16 echipe a ramas „in picioare”
Pentru a creste nivelul fotbalului romanesc, oficialii Federatiei au planificat o serie de masuri care au ca scop revigorarea „sportului rege”. Acest lucru era preconizat pentru urmatoarele sezoane, dar primele zile ale saptamanii trecute au dat impresia ca schimbarile s-ar putea produce mult mai repede, chiar din sezonul ce sta sa inceapa. Se vorbea despre sistemul cu 14 echipe in fiecare serie a Ligii a III-a si chiar a fost facuta publica componenta lor. In aceste conditii, lupta se in-cingea si mai mult, iar FC Zalau ar fi avut o misiune extrem de dificila, chiar daca si-a propus un obiectiv destul de modest. Cand totul parea a fi batut in cuie, s-a revenit asupra deciziei, iar sezonul 2011 – 2012 va aduce tot serii a cate 16 echipe.
Iata si componenta Seriei a VI-a, cea din care face parte si FC Zalau: SESO Campia Turzii, CSM Brasov, FC Zalau, Unirea Ungheni, Unirea Tarlungeni, Sana-tatea Cluj, Avantul Reghin, Unirea Floresti, Gloria Bistrita II, Unirea Dej, Vointa Livezile, Olimpia Satu Mare, CS Zlatna, CFR Cluj II, Universitatea Cluj II si FCM Targu Mures II.
Vinerea trecuta a adus pentru echipa noastra un nou meci amical, de aceasta data pe teren propriu. In fata unui public destul de restrans, FC Zalau a incercat sa razbune infrangerea suferita pe terenul Sanatatii Cluj. In prima repriza, antrenorul Marius Pasca a aruncat in lupta cam ce are mai bun in clipa de fata. Desi jocul a fost unul destul de bun, a lipsit golul. Acesta a cazut, pana la urma, in poarta celor de la Olimpia Satu Mare, Maior Istvan finalizand cu un sut sec la coltul lung din interiorul careului, dupa o actiune cursiva de atac purtata pe partea dreapta. Odata cu trecerea timpului, cele doua echipe au schimbat distributiile, iar FC Zalau a terminat partida cu toti tinerii in teren. Lipsa lor de experienta si omogenitate s-a vazut, astfel ca in ultimele minute ale partidei au fost egalati. Nu vom incheia fara a remarca prestatiile celor doi portari ai echipei noastre, Claudiu Chis si George Cosma, dar si a playmakerului Cosmin Sabou, care a impresionat asistenta cu cateva pase de efect.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *