septembrie 28, 2023

Nastai n-a mai ajuns la Şimleu, in schimb a venit Florin Fărcaş
Pană la urmă n-a fost ceea ce se părea că va fi, revenirea lui Dacian Nastai pe banca tehnică a FC Silvania Şimleu Silvaniei. Tehnicianul şi-a declinat in ultimul moment oferta. In această situaţie conducerea clubului din Şimleu a apelat la serviciile lui Florian Fărcaş, aflat pe banca tehnică a echipei din Oradea, Luceafărul, cu care s-a şi bătut palma pană in vara anului viitor. Va fi benefică sau nu noua orientare, rămane de văzut, mai cu seamă că noul antrenor nu are experienţa ligilor superioare, dar poate fi un atu tinereţea şi dorinţa de afirmare. El va fi ajutat de Cosmin Brandaş, cel care l-a secondat şi la Luceafărul Oradea.
Notă: In etapa de sambătă, FC Silvania Şimleu Silvaniei a avut etapă liberă
In cadrul etapei a avut loc şi un fapt mai puţin intalnit: conducerea tehnică a echipei Gaz Metan CFR Craiova a făcut schimbări greşite, inlocuind de pe teren jucătorii aflaţi la varsta junioratului, ceea ce este impotriva regulamentului. In această situaţie, chiar dacă echipa craioveană a invins cu 1-0 pe Poli Iaşi, este pasibilă de o sancţinune la “masa verde” cu pierderea meciului cu 3-0 !!!.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut