noiembrie 26, 2022

Fotbal de Liga III — premiantele seriilor

Liga III-a ,prin ultima etapa din turul campionatului 2019-2020 a scos in fata unele echipe surpriza iar altele care par decise sa intre in liga II-a. Sa parcurgem laureatele seriilor.

rn

Seria 1.Pe locul 1, Aerostar Bacau,39p.De aici,de la Aripile Bacau au plecat Pantilimon si Grigoras ca fotbalisti ce s-au remarcat in trecut, aici joaca Ciprian Istrate, Buhaceanu sau Adascalitei.
Locul 2 este revendicat de o echipa cu traditii ceferiste,de multi ani prin ligi, Foresta Suceava 35p.
Locul 3 ,CSM Ceahlaul Piatra Neamt,denumiti Ursii Carpatini , "Kosovarii", 33p,echipa destul de matura si tehnica, prezenta in trecut in Cupa Intertotto,prezenta in fosta Divizia A.

rn

Seria 2. Pentru locul 1, se lupta Unirea Slobozia,fosta divizionara A si participanta in cupele europene care are 37p.Se bazeaza pe Negrusa-de la Targu Mures, Stefanescu – Petrolul, Nastase-Dinamo, Cazan – Juventus Buc, Apetri-Tulcea. Mai are un nucleu de juniori foarte talentati si seriosi. Sunt dornici de a reveni in prim plan .
Locul 2 , CS Afumati 36p, formatie noua, multi juniori,ilfoveni majoritatea.
Locul 3,datator de sperante,este ocupat de Mostistea Ulmu care a eliminat-o pe Steaua lui Lacatus si Talpan la baraj.De la o echipa de nicaieri,din zona Mostistei, a intrat in Liga 3 si are 34p.

rn

Seria 3. Spartac Bucuresti este o surpriza cu 34 p si e pe locul I.Revendica vechiul club Progresul Bucuresti.
Locul 2 este arondat de CS Slatina cu 34p iar localnicii Cotiga, Capota si Nicusor sunt nucleul.
Loc 3 este Universitatea Craiova CSM ,fondata pe un nucleu de jucatori tineri,dornici de afirmare .
Locul 4- CSM Flacara Moreni este continuatoarea vechii Astra Romana iar acum Matei, Calofir, Chiran au primit misiune locala sa readuca Flacara Moreni in Liga II-a, 27p.

rn

Seria 4.Universitatea Craiova 1948 este pe locul I cu 41p.Este echipa lui Mititelu,celebru prin procese.
Are un nucleu de jucatori care nu au prins lotul marii Universitati de liga I si alti fotbalisti localnici.
Locul 2 este ocupat de Soimii Lipova, 28p merituoasa prin jocul bun de organizare.Din vara va reveni din exilul de la Pincota, unde juca meciurile iar de la Sulea, Gherasim, Istrate, Dobrean , se asteapta mult.
Locul 3 Crisul Chisinau Cris , 28p,cu Sabau, Zamfir ,Onutan- toti UTA, Suslak, Cocian-Arges, de la care spectatorii asteapta o surpriza ,de a veni acolo sus.
Locul 4 este Progresul Pecica, 28p, cu Rusu, Popa, Hutanu Gabor, Wild, Magulean pe val.

rn

Seria 5. AFC Recea este cu lotul sau peste celelalte, Micas si Rus – salajenii nostri ,remarcandu-se meci de meci si are un numar de 34p.Acum chiar vor sa promoveze de aceea Recea e pe 1.
Locul 2cu 30p este ocupat de o alta echipa maramureseana Minaur cu Stanciu si Gudea -Salaj-in lot.
Nu se stie momentan planul de viitor al enigmaticilor "mineri" din Maramures.
Locul 3 este adjudecat de o echipa, Luceafarul Oradea, cu 26p, un hibrid Oradea-Targu Jiu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *