Fotbal. Cupa Viitorul: Echipe din Ungaria si Ucraina la Cupa Viitorul

Dupa cum am fost obisnuiti In ultimii ani si anul acesta, Viitorul Zalau va organiza Cupa Viitorul ElectroGrup Zalau. Competitia va avea loc In perioada 23 – 25 august si vor participa echipe atat din tara, cat si din strainatate. Acest turneu a devenit o traditie, nu numai pentru noi, ci si pentru Intreaga comunitate, la care si-au anuntat prezenta Academia Gheorghe Hagi, Dinamo Bucuresti, echipe din Ungaria si Ucraina, dar si multe alte echipe din tara care au mai participat si la celelalte editii ale acestui trofeu, a declarat managerul clubului, Daniel Sabau.
Asadar, si anul acesta orasul nostru va fi Impanzit de numeroase echipe care Isi vor dori foarte mult sa castige acest trofeu. De remarcat este faptul ca atat Academia Gheorghe Hagi, cat si Dinamo Bucuresti au confirmat prezenta la aceasta competitie, deoarece aceste echipe sunt printre cele mai puternice formatii din tara la nivel de copii si juniori.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut