septembrie 28, 2022

Fotbal. Cupa Romaniei: Se da startul in Cupa Romaniei

Trei echipe care nu evolueaza in Liga a V-a au confirmat prezenta in aceasta editie.

La finalul saptamanii va incepe noua editie a Cupei Romaniei 2012-2013. In prima faza a competitiei vor participa toate echipele din Liga a V-a, plus echipele care au dorit sa se inscrie si sa parti-cipe la aceasta intrecere, este vorba despre Cetatea Almasu, echipa care in sezonul trecut a evoluat sub numele de Rabexim, insa dupa unele probleme existente in sanul echipei, s-au retras din campionat, Somesul Letca si Unirea Cristolt. Asadar, primul meci va avea loc sambata, incepand cu orele 18.00 si va avea la start echipele Stejarul Sag si Gloria Ban.
Restul partidelor se vor desfasura duminica, ora stabilita de catre organizatori fiind ora 17.00. Duelurile vor avea loc pe terenul echipelor mai slab cotate, fiind programat doar un singur meci. Partidele care se vor desfasura duminica:
Sambata, ora 18.00: Stejarul Sag – Gloria Ban.
Duminica, ora 17.00: Luceafarul Balan – Olimpic Garcei; Cetatea Almasu – Largiana Romanasi; Somesul Letca – Olimpia Rus; Progresul Cehei – Fratia Maeriste; Unirea Hereclean – Olimpic Bocsa; Unirea Cristolt – AS Tihau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.