septembrie 28, 2023

Fotbal cu bătaie in liga a IV-a sălăjeană

0

La Jibou s-a jucat doar o repriză!?!
Rapid Jibou- Someşul Someş Odorhei 2-2 (2-2)
Rivalitatea nu aduce intotdeauna şi progres sau ambiţii de mai bine. Duminică meciul dintre Rapid din localitate şi echipa Someşul din localitatea vecină Someş Odorhei s-a terminat nefericit, după o singură repriză de joc. Oaspeţii au inceput partida decişi să se intoarcă acasă cu cele trei puncte puse in joc. Ca dovadă, in minutul 3 au şi deschis scorul prin Doru Rus. Gazdele nu s-au impăcat cu “statutul” de invinse şi au egalat repede, in minutul 16, prin Cristian {urcaş. In continuare s-a jucat tăios şi someşenii au preluat din nou conducerea, prin Cristian Paşca, prin reuşita din minutul 22. Au urmat minute “incinse”, gazdele revenind in joc prin egalarea rezultatului in ultimul minut al reprizei, golul fiind inscris de Adrian Fărcaş.
Supărarea a fost foarte mare, s-au contestat mult prea multe, nervii au fost intinşi la maximum, şi in această atmosferă nici pauza n-a mai fost un sfetnic bun, arbitrul intalnirii consfinţind finalul jocului după doar 45 de minute de joc. Ieri, 21 septembrie, după masă, cazul a făcut obiectul discuţiei in Comisia de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal .Vom reveni cu alte detalii, inclusiv cu hotărarea luată ieri.
Arbitru lovit la Nuşfalău
CS Barcăul Nuşfalău- Venus Măerişte 2-1 (0-1)
Nervii au cedat şi pe terenul din Nuşfalău, la intalnirea dintre CS Barcăul din localitate şi Venus Măerişte. La finalul primei reprize, care nu prevestea deznodămantul care va urma, jucătorii din Măerişte conduceau cu 1-0 prin golul realizat de Marius Păcurar, la ultima fază de poartă a oaspeţilor. Aşadar, după 45 de minute de joc, Venus era in avantaj.
Repriza a doua a debutat cu o revenire in forţă a gazdelor, care au egalat scorul prin Orban Robert in minutul 53. Presiunea la poarta oaspeţilor a crescut constant, şi in minutul 72 acelaşi Orban Robert a reuşit dubla, Barcăul trecand in avantaj, 2-1. La acest scor nervii “venusiştilor” au cedat, iar un jucător al acestei formaţii l-a lovit pe arbitru, acesta fluierand finalul partidei.
Comisia de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj a discutat şi acest caz in şedinţa de ieri, urmand sancţiunile de rigoare. Vom reveni pe marginea acestor cazuri grave de indisciplină din fotbalul judeţean, făcand publice şi măsurile luate impotriva jucătorilor recalcitranţi şi eventual a echipelor aflate in culpă.
De asemenea, vom reveni cu scurte cronici şi de la celelalte meciuri jucate duminică, meciuri in care s-au inscris foarte multe goluri. Spre exemplu, la Ileanda s-au inscris in total 13 goluri la seniori! şi 12 la juniori.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut