Cupa Mondiala nu ajunge si-n Zalau.
Turneul Cupei Mondiale FIFA 2010 prezentat de Coca-Cola se opreste pentru 3 zile si in Romania. Ea va ajunge pe teritoriul tarii noastre in data de 6 aprilie, apoi va fi expusa la hotelul Radisson din Bucuresti. In data de 8 aprilie cei care vor ajunge la Bucuresti se vor putea fotografia cu pretiosul trofeu.

Fotbal – Liga I
Liga I este mai disputata ca oricand. Nu mai putin de 6 echipe au sanse la titlu, insirate” la 1-2 puncte una de alta, cu „cap compas” CFR Cluj, cu 43 de puncte, urmata de Steaua, Poli Timisoara, Dinamo, Unirea Urziceni si FC Vaslui. Aseara au avut loc alte doua partide care puteau schimba ordinea din clasament. Spre exemplu FC Vaslui ar fi putut urca de pe 6 pe primul loc. Cand cititi aceste randuri cartile au fost facute. Nici la subsol nu sunt ape mai linistite. De la locul 12 la 18 oricare poate intra in hora retrogradarii. Cele mai apasate de griji sunt Unirea Alba Iulia, Ceahlaul Piatra Neamt si Pandurii Tg.Jiu, tinand aproape International Curtea de Arges, Poli Iasi si Gaz Metan Medias.
Duminica seara a avut loc un meci nebun, dupa expresia specialistiloir, dintre Unirea Urziceni si Dinamo Bucuresti, incheiat cu un scor ca la teatru, 4-4.