septembrie 21, 2023

Fostul șef al IPJ Sălaj, ”calificat în finala Campionatului Internațional de Solitaire”

2

Fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, chestorul Florin Mihăilă, în prezent inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI), a fost ”promovat” de Sindicatul Europol pe pagina oficială, după ce a fost surprins jucând Solitaire la o reuniune internațională importantă.

Sindicatul Europol atrage atenția asupra faptului că, în calitate de reprezentant al României, chestorul Florin Mihăilă avea alte preocupări la întrunirea organizată cu o săptămână înainte de reuniunea Consiliului JAI, unde România a primit vot împotriva aderării la Spațiul Schengen fix pe problema migrației.

”Deși vrem să pară o glumă, unii reprezentanți ai României au alte preocupări atunci când sunt trimiși să reprezinte statul român. Cu o săptămână înainte de Consiliul JAI, unde României i-a fost respinsă aderarea la Spațiul Schengen pe considerente ce țin de migrație, chestorul Florin Mihăilă, inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări a reprezentat România la Conferința Agenției Uniunii Europene pentru Azil care a avut loc în Malta și a reunit manageri ai instituțiilor din Europa, printre care și ai Austriei, țara ca a fost împotriva aderării. Reprezentantul României a fost surprins jucând Solitaire în cadrul conferinței chiar de unul dintre participanți care s-a exprimat destul de ironic la adresa atitudinii trimisului țării noastre la conferință: “is playing cards for almost half of the meeting” (joacă cărți de aproape jumătate de timp din cadrul întâlnirii). Nu ne e de mirare că acesta juca Solitaire, deși tocmai tema migrației a condus la amânarea aderării țării noastre la Spațiul Schengen, pentru că acesta nu a putut demonstra niciodată că poate ocupa o funcție de conducere, fiind doar împuternicit de mai multe ori în funcție pentru simplu fapt că a fost coleg de liceu cu ministrul MAI, Lucian Bode. Și aici amintim de: împuternicit inspector șef IPJ Sălaj, împuternicit rector pentru o zi la Academia de Poliție, fiind împuternicit ilegal, consilier al ministrului Bode, șef de cabinet al ministrului Bode și nu în ultimul rând împuternicit inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări. Cu asemenea persoane trimise să reprezinte interesele României, nu ne rămâne decât să jucăm în continuare Solitaire, că asta știm cel mai bine. Așteptăm de asemenea promovarea acestuia printr-o altă împuternicire de către ministrul Bode, pentru merite excepționale”, este textul integral preluat de pe pagina oficială a Sindicatului Europol.

2 thoughts on “Fostul șef al IPJ Sălaj, ”calificat în finala Campionatului Internațional de Solitaire”

  1. Și pentru această “muncă grea”, de intelectual, a primit și primește sporuri babane , inclusiv normă de hrană, care este cât o pensie medie. Se va pensiona cu una “specialâ” și va râde pe sub mustață zicându-și – i-am f……t pe români.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut