Fostul primar de la Crasna, noul șef de la SC Pază Obiective și Intervenție SRL

9
2281

Fostul primar al comunei Crasna, ulterior administrator public al județului, Pop Emeric, de la UDMR, este propunerea Consiliului Județean Sălaj pentru postul de administrator al SC Pază Obiective și Intervenție SRL.

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean de vineri, 26 februarie, apare un proiect de hotărâre privind numirea administratorului și a cenzorilor la societatea aflată în subordinea Consiliului Județean.

Potrivit referatului care însoțește proiectul, Adrian Budușan, șef la SC Pază Obiective și Intervenție SRL din 2010, a solicitat, în 22 februarie, să fie schimbat din funcție, mandatul său încetând în data de 26 februarie. În aceste condiții, e necesară numirea unui nou administrator, iar propunerea Consiliului Județean este Pop Emeric, în momentul de față șef serviciu în cadrul societății.

„Având în vedere situația creată ca urmare a renunțării la calitatea de administrator al societății, pentru asigurarea continuității activității la nivel decizional propunem numirea, pe perioadă nedeterminată, în funcția de administrator al SC Pază Obiective și Intervenție SRL. a domnului Pop Emeric, angajat în funcția de șef serviciu în cadrul societății”, precizează referatul.

Dacă proiectul va trece de votul consilierilor, Pop Emeric va fi numit administrator al SC Pază Obiective și Intervenție SRL, pe perioadă nedeterminată. Administratorul societății îndeplinește calitatea de reprezentant cu puteri depline al asociatului unic în cadrul societății, reprezentând cu puteri depline și angajând patrimonial societatea în relațiile cu terții și îndeplinește funcția de director în cadrul societății.

„În aceste condiții, numirea noului administrator din cadrul personalului cu funcții de conducere al societății asigură continuitatea activității la nivel decizional a societății și va îndeplini calitatea de reprezentant cu puteri depline al asociatului unic în cadrul societății”, scrie în raportul care însoțește proiectul de hotărâre.

Societatea comercială cu răspundere limitată „Pază Obiective şi Intervenţie” a fost înființată în 2010, prin hotărâre de Consiliu Județean, prin reorganizarea Direcţiei de Pază, Protocol şi Administrativ Sălaj.

Totodată, trebuie numiți și cenzorii la SC Pază și Obiective SRL. În 2018, a fost desemnat cenzor Viorica Meseșan. Deși mandatul său expiră în 29 martie 2021, aceasta a solicitat, în aceeași zi cu Adrian Budușan, încetarea înainte de termen a calității de cenzor în cadrul societății, astfel încât se impune desemnarea unor noi cenzori, prin hotărâre, de către Consiliul Judeţean, asociatul unic al societăţii, și modificarea corespunzătoare a actului constitutiv. Ulterior, cenzorii vor fi numiţi de către Adunarea generală a S.C. „Pază Obiective şi Intervenţie” S.R.L..

9 COMENTARII

  1. Pai sef la SRL. Paza se face de un SRL si seful e numit de Consiliul Judetean….Ma rog, omul a facut multe, e capabil daca e nevoie sa aiba grija de ….obiective. Peste 2 ani va fi…ati ghicit…sef la …DPG in traducere „dat peste gura” la cei care il tin minte cate binefaceri a facut ca primar.

  2. De ce nu scrieti ca este si pensionar? A fost declarat icompatibil pentru detinerea unei functii publice de I.C.C.J ,dar trebuie sa aiba un loc in Consiliul Judetean sa mai poata fura cat a furat in Crasna cat a fost primar.Rusine UDMR.

  3. PE CINE NAIBA SĂ MAI VOTEZI IN ROMANICA NOASTRA CAND VEDEM CA PESTE TOT SUNT FAVORIZATI DOAR CEI CARE FAC POLITICĂ,O CASTA IN CARE CEI CU ADEVARAT COMPETENTI ,NU AU CE CAUTA !!!! MERGEM DIN RAU IN MAI RAU !!!!DUMNEZEU SA NE AJUTE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.