octombrie 4, 2022

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca România, stat membru NATO si UE, "se afla la mâna si mintea unui psihopat incult, dar avid de putere"

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat o critica extrem de dura la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, despre care a afirmat ca este ”un psihopat incult, dar avid de putere”, care ”în intimitatea lui se crede ori Ceausescu, ori Napoleon”. 

rn

”Oare cum am ajuns aici? România stat membru NATO si UE se afla la mâna si mintea unui psihopat incult, dar avid de putere. Un psihopat care, fara rusine, cumpara cu bani publici bugetari, pensionari si asistati sociali. Un psihopat care a capturat pur si simplu cel mai mare partid socialist din Europa. Un psihopat care a subjugat o majoritate parlamentara ce reactioneaza cu slugarnicie la toate „pohtele” lui. Un psihopat care a impus un program de guvernare ce a facut pulbere echilibrele macro-economice ale tarii. Un psihopat care ameninta public ca va distruge „statul paralel” când de fapt el vrea aducerea tuturor institutiilor statului la cheremul lui. Un psihopat care a schimbat patru premieri (Ponta, Grindeanu, Tudose si Dancila) pâna a gasit unul si incompetent slugoi (primilor trei le lipsea doar ultima calitate). Un psihopat care sta la putere pentru ca a avut abilitatea sa se înconjoare de o cohorta de slugi printre care si „liberalul rosu”, care îl sustine neconditionat de dragul puterii si în dispretul interesului tarii. Eu cred ca în intimitatea lui Dragnea se crede ori Ceausescu, ori Napoleon. Nu-si da seama ca este un psihopat care omoara o tara pentru ca în jurul lui nu este nimeni care sa-i spuna STOP”, a scris Basescu pe pagina sa de Facebook.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri, a doua zi dupa ce a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare, ca ramâne la conducerea PSD si in functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Dragnea si-a încheiat declaratia spunând ca nu îl sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig, nici Lucian Pahontu, nici Laura Codruta Kovesi, nici Traian Basescu, nici Victor Ponta, nici Gabriel Oprea si nici altii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.