noiembrie 27, 2022

Fostul prefect, Andrei Todea – presedintele Casei de Sanatate Salaj?

Biroul Permanent judetean al PD-L Salaj a finalizat lista cu propunerile nominale pentru cele 15 institutii deconcentrate din judet, pentru care, s-au depus peste 80 de CV-uri. Deputatul Lucian Bode a confirmat vineri, intr-o conferinta de presa, ca Andrei Barbu Todea, fostul prefect al judetului, este propus pentru functia de presedinte – director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Salaj. Dupa eliberarea din functia de prefect, Andrei Todea si-a depus adeziunea si este membru al Organizatiei municipale Zalau a PD-L, a mai spus Lucian Bode. In acelasi context, deputatul PD-L a reafirmat ca la Garda Financiara va fi pastrat in functie Petru Pop, iar la Directia judeteana de sport, in locul actualului director, Nicolae Lapusan, PD-L il va sustine pe Ioan Onicas. Celelalte propuneri raman, deocamdata, secrete, pentru ca urmeaza sa fie validate, azi, in Biroul Permanent National al partidului. Primarul orasului, Simleu Silvaniei, Septimiu {urcas, a anuntat ca au fost inlocuiti in functii, actualii subprefecti Onorica Abrudan si Cristian Birsan. Astfel, presedintele interimar al Organizatiei de femei a devenit Roza Mateiu, iar al organizatiei municipale a PD-L, Ioan Abrudan.
“Onorat de sustinere”
Fostul prefect Andrei Todea ne-a declarat, tot vineri, ca si-a pregatit cererea de suspendare din functia de inspector guvernamental de mediu Tulcea, pentru a participa la concursul pentru CAS Salaj. “Am fost onorat de sustinerea PD-L Salaj si astept sa ma intorc acasa”, a spus Andrei Todea.
Reamintim ca functia de presedinte al CAS Salaj nu a putut fi scoasa la concurs, deoarece, fostul presedinte, Corin Penciuc, a intrat in concediu medical, cu o zi inaintea deciziei CNAS de eliberare din functie.
“Andreea Vass, daca nu europarlamentar, sigur consilier”
Partidul Democrat Liberal si-a definitivat lista cu cei 43 de candidati pentru alegerile europarlamentare din iunie. Pe primele patru locuri sunt Theodor Stolojan, Monica Macovei, Cristian Preda si Traian Ungureanu. Urmeaza candidatii desemnati pe euroregiuni, iar pentru Nord-Vest, candidatul este Rares Niculescu (din Cluj-Napoca).
Lucian Bode a subliniat, vineri, ca singurul candidat salajean este Andreea Vass si, chiar daca nu este intre primele 15 locuri (considerate eligibile) pe lista, “va deveni, sigur, consilier pentru Parlamentul European”. Lucian Bode a explicat, astfel, decizia BPN, ca toti candidatii de pe locurile 16-43 sa devina consilieri pentru Parlamentul European.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *