Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, rămâne după gratii

4
275

Judecătorii Tribunalului București au decis să respingă definitiv cererea de eliberare condiționată solicitată de fostul președinte PSD, Liviu Dragnea. Acesta a fost condamnat în mai 2019 la executarea unei pedepse de 3 ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului din Teleorman.

Liviu Dragnea a adus în favoarea sa, în fața judecătorilor, avizul favorabil privind reabilitarea dat de Penitenciarul Rahova, unde își ispășește pedeapsa. Dacă judecătorii ar fi acceptat cererea fostului lider PSD, atunci acesta ar fi scăpat de un an și șase luni din condamnarea inițială. De data aceasta a fost refuzat de magistrați, dar Liviu Dragnea poate reveni cu o nouă cerere de eliberare condiționată la sfârșitul lunii august.

4 COMENTARII

  1. Motivarea procurolului este demna de anii de trista amintire: ,,Din analiza situatiei personale instanta nu si-a format convingerea ca acesta a dat dovezi temeinice de indreptare”…Adica sa faca ce? Miroase de la o posta a ,,reeducare” ! Nu mi-e drag Dragnea, dar cand un magistrat abuzeaza de puterea sa trebuie sa ne temem pt. justa aplicare a legii!

  2. Cher ESC, din pacate, mai are si alte bube, mult mai mari. Asa ca nicio sansa sa-l vedeti liber, prea si-a batut joc de toata lumea acest sustinator al „familiei traditionale romanesti”.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.