Fostul arbitru FIFA Ioan Onicas le-a tinut o lectie despre fotbal elevilor de la Scoala Borla

Fostul arbitru FIFA Ioan Onicas  le-a tinut o lectie despre fotbal  elevilor de la Scoala Borla

Pe 16 martie, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj a continuat programul lansat de catre Ministerul Tineretului si Sportului, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Comunicatiilor, proiect intitulat "Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate". Proiectul s-a derulat la Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Borla, participand toti elevii claselor V-VIII.

rn

Invitatul Directiei Judetene de Sport la aceasta actiune a fost presedintele Federatiei Romane de Minifotbal, fostul mare arbitru FIFA, observator din partea Federatie Romane de Fotbal, proprietarul bazelor sportive Onix din municipiul Zalau, omul care a adus minifotbalul in judetul Salaj – Ioan Onicas.
Fostul mare arbitru de fotbal le-a vorbit elevilor despre sport, despre importanta practicarii sportului si a exercitiilor fizice si despre cariera de succes pe care a avut-o in fotbalul mare.
"Speram ca, in urma derularii acestor actiuni de promovare a sportului, sa gasim in viitorul apropiat in scolile vizitate viitorii campioni ai Romaniei, indiferent de ramura sportiva aleasa a fi practicata", transmite Adrian Farcas, directorul DJTS Salaj.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *