Fostul adjunct al Poliției Municipale este judecător cu acte în regulă

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 8 aprilie, decretele de numire în funcție a judecătorilor și procurorilor care au promovat concursul de admitere în magistratură, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, în perioada 7 iulie 2023 – 6 martie 2024.

Călin Ionuț Rolnic, fost șef adjunct al Poliției Municipale, a fost numit judecător în cadrul Judecătoriei Zalău.

Cu media 9,14, Călin Ionuț Rolnic a intrat în Magistratură al șaselea la nivel național, din 800 de candidați care au susținut examenul. Are 34 de ani, este absolvent al Seminarului Teologic Ortodox (2009), apoi al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București- Ordine și Siguranță Publică (2012). Odată cu absolvirea, a fost repartizat ca ofițer D.G.P.I-S.J.P.I. Sălaj. În 2017, a promovat ca ofițer specialist D.G.P.I.- Serviciul Autoprotecție București, iar după șase luni a promovat ca șef Birou protecție Internă –D.G.P.I-S.J.P.I. Sălaj. În anul 2018 devine ofițer specialist la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, ulterior fiind împuternicit ca adjunct al șefului IPJ Sălaj. În 2019, a devenit prin concurs adjunct la Poliția Municipiului.

Ioana Georgiana Perneș și Cristian-Ionuț Vedinaș sunt noii judecători de la Judecătoria Jibou, aceștia fiind numiți în funcție de șeful statului în baza aceluiași decret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *