A FOST INFIINTAT SPORT CLUB MUNICIPAL ZALAU

4
1255

 

A FOST INFIINTAT SPORT CLUB MUNICIPAL ZALAU

In Sedinta Consiliului Municipal Zalau,din data de 27 iunie 2019, Consilierii Municipali, au votat pentru infiintarea noului club, SPORT CLUB MUNICIPAL ZALAU ,club de drept public.Acesta are sectiile:fotbal ,atletism, box, tenis, tenis de masa, lupte, handbal.De asemenea, s-a aprobat statul de functii si organigrama.Referatul Directiei de Patrimoniu, face referire la Legea 215/01,273/06 si 69/2000.

Clubul de drept public,SCM ZALAU, este institutie publica in subordinea Consiliului Local Municipal Zalau.Bugetul se va compune din “sume de la bugetul local si alte surse” ,se arata in Referatul respectiv, avizat de Primarul Municipiului Zalau,Ionel Ciunt.

COMENTARII

  1. In conditiile in care Zalaul are nevoie de investitii majore in infrastructura, politrucii infiinteaza noi eintati de drenat bani publici. Vezi ce a facut familiat Cota din clubul de volei. Primarul Zalaului este lipsit total de viziune, urmarind doar multumirea clientelei de partid.

  2. Chiar asta avea nevoie Zalaul acuma? Pentru cine mai doriti sa prrgatiti cateva functii bineplatite, bineinteles fara nici o performanta? Cred ca ar trebui sa intre DNA in voi urgent, sa va trezeasca putin linga fratele vostru Dragnea!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.