Formare antreprenoriala in mediul de afaceri din Salaj

Formare antreprenoriala in mediul de afaceri din Salaj

In cadrul Grantului de finantare POSDRU/3.0/3.1/G/14195, a fost lansat Programul de Formare “Promovarea culturii antreprenoriale si formare antreprenoriala in mediul de afaceri din judetul Salaj”, joi, 22 octombrie a.c., la Camera de Comert si Industrie Salaj. Deschiderea festiva a avut loc in prezenta reprezentantilor Camerei de Comert si Industrie Salaj, presedinte ec.dr. Vasile Padurean, Florian Ignat – director executiv al Camerei, prof.univ. dr. Conel Somesan, prorectorul Filialei Zalau a Universitatii de Vest “Vasile Goldis”, manager proiect partener, precum si a cadrelor didactice de la institutia universitara aradeana de la Filiala din Zalau, in calitate de formatori, cadre cu o vasta experienta universitara si practica in mari unitati industriale si de afaceri.
Asa cum sublinia dl. prof. univ. dr. Cornel Somesan in cuvantul de deschidere si de prezentare a scopului, obiectivelor si structurii programului, intreaga activitate este gratuita pentru cursanti, toate cheltuielile de organizare si desfasurare fiind suportate de Uniunea Europeana in cadrul grantului amintit, program unic pentru Salaj si printre putinele de acest fel din tara. Singurii castiga-tori ai programului, sublinia dl Padurean, vor fi cursantii, care vor beneficia in perioada cursului, organizat pe mai multe module, de indrumare si insusirea de cunostiinte despre modul de pregatire, fundamentare, studii de fezabilitate, indrumare tehnico-stiintifica, elaborarea si urmarirea planului de afaceri etc.
Un spatiu generos din interventie a fost alocat de catre Cornel Somesan , pe baza de imagini si grafice, Programului intitulat “Incubatorul tehnologic si de afaceri ITA GOLDTECH Arad”, un curs deosebit de bine structurat privind formarea si dezvoltarea unei afaceri, despre activitatea antre-prenorala a celor care organizeaza o afacere. Cursantii au luat contact cu viitorii moderatori in salile de curs destinate grupelor.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *